HomeProjecten in beeld Hotel-restaurant de Boegschroef

Hotel-restaurant de Boegschroef

Een goeie internetverbinding is voor onze hotelgasten uiterst belangrijk. hotelgasten kunnen nu zonder haperingen beeldbellen met het thuisfront.

Een modern en sfeervol hotel met 24 luxe ingerichte hotelkamers, gelegen aan de havenboulevard in Delfzijl.

Hotel-restaurant de Boegschroef is een toonaangevend hotelbedrijf. Directeur/eigenaar Paul Oldenburger zorgt samen met 25 personeelsleden bij ieder bezoek voor een onvergetelijke ervaring.

Service staat bij Hotel-restaurant de Boegschroef hoog in het vaandel. Zo ook het aanbieden van draadloos internet aan hotelgasten en restaurant bezoekers. DT-Noord heeft afgelopen december het complete hotel voorzien van een nieuwe netwerk infrastructuur. Er zijn high-end acces points geplaatst die de hotelgasten van Hotel-restaurant de Boegschroef automatisch op de snellere 5GHZ band verbinden. Daarnaast is de dekking van het wifi-netwerk in de hotelkamers en op het terras uitgebreid.

Naast de wifi-uitbreiding is er gekozen voor redundantie door het inregelen van een fail-over internetaanbieder. Hiermee zijn de bezoekers van Hotel-restaurant de Boegschroef verzekerd van een snelle en betrouwbare internetverbinding ook wanneer er bij een van de aanbieders storing is.

Naast het aanpakken van de netwerkomgeving heeft DT-Noord ook de ISDN verbinding uit gefaseerd. Er is een nieuwe Yeastar telefooncentrale geplaatst in combinatie met een router met Quality of Services. Hierdoor is er altijd voldoende bandbreedte voorhanden voor de nieuwe VoiP-oplossing van Hotel-restaurant de Boegschroef.

Onderhoud van de nieuwe hardware gebeurt op afstand doormiddel van een Cloud management tool. Hierdoor worden kosten gereduceerd en kan er direct ingegrepen worden bij storingen. Hotel-restaurant de Boegschroef heeft met de nieuwe hardware een schaalbare en betaalbare oplossing voor haar hotelgasten, deze kunnen zorgeloos en zonder haperingen gebruik maken van de smart tv’s met Netflix aansluiting op de hotelkamers.

Een goeie internetverbinding is voor onze hotelgasten uiterst belangrijk. Hiermee kunnen onze gasten bijvoorbeeld nog even werken of contact opnemen met het thuisfront.

Dankzij DT-Noord kunnen we snelle en betrouwbare WiFi aanbieden op iedere hotelkamer. Service is eenvoudig geregeld en onze dure ISDN-verbindingen is naadloos vervangen door een goedkopere VoiP-oplossing. Onderhoud gebeurt op afstand en voornamelijk in de nacht middels het cloud-management platform van DT-Noord.